Zwangerschapscursus Relaxed Bevallen Vanuit Regie

9, 16, 23 en 30 mei 2023

Beschrijving

In deze complete en zeer waardevolle zwangerschapscursus van 4 avonden (19.30-22.00) krijg je alle ins en outs omtrent de zwangerschap, geboorte en kraamtijd.

Ons vrouwelijk lichaam is gemaakt om te baren. Je leert in deze cursus dit vertrouwen terug te winnen en hoe de fysiologie van het baren daadwerkelijk werkt. Met zowel wetenschappelijke als ervaringsgerichte informatie worden alle ins en outs gedeeld. Je krijgt onder andere ademhalingstechnieken aangereikt, leert hoe jij regie kan houden tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd en krijgt een positieve mindset wat bijdraagt aan een prettige bevallingservaring. De cursus is gericht op beide ouders. Dankzij de ontspanningstechnieken, meditatie en de informatie rondom de geboorte, krijg je meer vertrouwen en zin in de bevalling. Je bent beter voorbereid en neemt de regie in eigen handen.

Esmarel neemt je in deze 4 avonden mee op een ontspannen reis richting jouw beval-avontuur. Esmarel is oprichtster van Dalalou, moeder van 2 kids, ervaringsexpert en studeert in juli af voor beval-coach bij de Relaxed bevallen vanuit Regie® Academy.

Tarieven
Deze cursus zal per stel normaal €350,- zijn, maar nu €250,-. Vragen of twijfel? Bel gerust: 06-2429525.

Ook in Het Buurthuis