Monkey Movement

Di, Do • 11:00 – 12:00

Beschrijving

Ben je het saaie sportritueel zat? Wil je je lichaam op een natuurlijke en primitieve manier uitdagen? Zoek dan niet verder dan Monkey Movement!

Geïnspireerd door de oprichter Ido Portal, is Monkey Movement een wekelijkse groepssessie die zich richt op primitieve bewegingspatronen. Dit zijn de bewegingen die we onbewust in ons dagelijks leven gebruiken, zoals trekken, duwen, squatten, lunges, roteren en lopen. Door deze bewegingen in je oefenroutine op te nemen, kun je je stabiliteit, mobiliteit en kracht verbeteren.

Doe mee met onze dagelijkse groepssessies in het Buurthuis in Soest. Onze ervaren instructeurs begeleiden je bij elke beweging en helpen je om je fitnessdoelen te bereiken. Ga niet voor een saaie training – probeer Monkey Movement en ontdek je primitieve potentieel!

Lestijden

Lestijden

Dinsdag 11:00 tot 12:00
Donderdag; 11:00 tot 12:00

Tarieven

Tarieven

  • Proefles: Gratis
  • Losse les: €10
  • 10 Rittenkaart: €75
Trainer

Trainer

Sebastiaan Gamelkoorn (Seb)
Seb is een grote voorstander van het “You First” werk ethos. Hij is ervan overtuigd dat het opladen en voeden van jezelf terwijl je aan het werk bent, je in staat stelt om vanuit een volle, geïnspireerde bron te ondernemen en te verbinden.

Aanmelden

Aanmelden

Ook in Het Buurthuis